Productspecificatie

Productnaam
Glutenvrij / lactose arm chocolade gebak
Productinformatie
Chocolade room gebakjes, glutenvrij en lactose arm. Geproduceerd met melkproducten met verlaagd lactose**

INGREDIËNTEN
Ingrediënten: lactosevrije** SLAGROOM (SLAGROOM, lactase), suiker, EI, water, raapolie, amidon de maïs, magere cacao, voorverstijfseld rijstebloem, dextrose, gelatine, rijsmiddel (E450, E500), gemodificeerd zetmeel, emulgator (E322), zout

Allergenen: ei, melk
Geproduceerd met melkproducten met verlaagd lactose**


Voedingswaarde:
Energie (kJ) 1351.0
Energie (kcal) 325.0
Vet totaal (gram) 23.2
waarvan verzadigd vet (gram) 10.0
Koolhydraten totaal (gram) 24.5
waarvan suikers (gram) 16.0
Eiwit totaal (gram) 3.7
Zout (gram) 0.48


WAAROM GLUTENVRIJ? Klanten met allerlei klachten, diagnoses, beweegredenen en interesses zoeken goede en lekkere glutenvrije bakkersproducten. Onze normale glutenvolle bakkerij kan niet aan de voorwaarden voldoen om deze producten zelf te produceren maar
wij willen deze klanten wel voorzien van een kwalitatief goed product. Vandaar dat wij dit product, gemaakt door een andere partij, aanbieden vanuit de diepvries.
Afbeelding
Ingredienten
slagroom(MELK,MELK), cacaopoeder (magere), dextrose, EI(EI), Emulgator(E471), Enzym(lactase), gelatine, maiszetmeel, maiszetmeel (gemodificeerd), Plantaardige Olie(raapzaad), Rijsmiddel(E450, E500, E341), rijstebloem, suiker, water, zout
Allergenen
Ei, Melk, Melk, Ei
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1297.91 KJ
Energie KCal 310 KCal
Eiwit 3.8 g    
Koolhydraten 20.2 g    
   - Suikers 14.5 g    
Vetten 23.8 g    
   - Verzadigd 12.3 g    
Voedingsvezels 1.8 g    
Zout 0 g