Productspecificatie

Productnaam
Glutenvrij / lactose arm aardbeigebak
Productinformatie
Aardbei roomkaas gebakjes, glutenvrij en lactose arm. Geproduceerd met melkproducten met verlaagd lactose**

INGREDIËNTEN
Ingrediënten: aardbeien, water, lactosevrije** SLAGROOM (SLAGROOM, lactase), lactosevrije** Magere verse KAAS (magere verse KAAS, lactase), suiker, glucose-fructosestroop, EI, raapolie, amidon de maïs, voorverstijfseld rijstebloem, gelatine, rijsmiddel
(E450, E500), lactosevrije** YOGHURT (YOGHURT, lactase), gemodificeerd zetmeel, verdikkingsmiddel (E401), voedingszuur (E270), kleurstoffen (concentraat van rode rammenas, rode druivenconcentraat, kirschconcentraat, saffloerextract), zout, natuurlijke
aroma's, geleermiddelen, zuurteregelaar (E331)

Allergenen: ei, melk
Geproduceerd met melkproducten met verlaagd lactose**


Voedingswaarde:
Energie (kJ) 884.0
Energie (kcal) 202.0
Vet totaal (gram) 10.7
waarvan verzadigd vet (gram) 3.5
Koolhydraten totaal (gram) 22.5
waarvan suikers (gram) 16.8
Eiwit totaal (gram) 3.6
Zout (gram) 0.3


WAAROM GLUTENVRIJ? Klanten met allerlei klachten, diagnoses, beweegredenen en interesses zoeken goede en lekkere glutenvrije bakkersproducten. Onze normale glutenvolle bakkerij kan niet aan de voorwaarden voldoen om deze producten zelf te produceren maar
wij willen deze klanten wel voorzien van een kwalitatief goed product. Vandaar dat wij dit product, gemaakt door een andere partij, aanbieden vanuit de diepvries.
Afbeelding
Ingredienten
aardbeien, druivensap, EI(EI), Emulgator(E471), Enzym(lactase), gelatine, Geleermiddel(E440), glucose-fructosestroop, kersensap (concentraat), maiszetmeel, maiszetmeel (gemodificeerd), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Plantaardige Olie(raapzaad), radijsextract, Rijsmiddel(E341, E500, E450), rijstebloem, saffloer (concentraat), saffloerextract, slagroom(MELK,MELK), suiker, Verdikkingsmiddel(E412), verse kaas (magere)(MELK), Voedingszuur(E330), water, yoghurt(MELK,MELK), zout, Zuurteregelaar(E327, E332)
Allergenen
Ei, Melk, Melk, Ei
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 724.32 KJ
Energie KCal 173 KCal
Eiwit 3.3 g    
Koolhydraten 19.5 g    
   - Suikers 14.9 g    
Vetten 9 g    
   - Verzadigd 3.2 g    
Voedingsvezels 0.6 g    
Zout 0 g